Vállalkozást indítanál válságban?


Vállalkozás indítás válságban kurzus

E kérdőív kitöltéséért 5000 Ft értékű kupont adunk ajándékba!
Vállalkozásindítás a mostani gazdasági környezetben?

Nem biztos, hogy olyan rossz az ötlet, mint amilyennek elsőre hangzik...


Hamarosan elkészülünk "Vállalkozásindítás válságban" című kurzusunkkal, amelyből semmi fontosat nem szeretnénk kihagyni, ezért arra kérlek, hogy segítsd munkánkat és töltsd ki kérdőívünket!

A kérdőív kitöltése kb. 5 percet vesz igénybe. Válaszaid nagyon értékesek számunkra, így a kitöltésért cserébe egy 5000 Ft értékű kupont adunk neked, mely az elkészült kurzus megvásárlására használható fel. (A termék ára alacsony lesz, az 5000 Ft kedvezmény után nem sok fog maradni...)

Kérlek, hogy csak akkor töltsd ki a kérdőívet, ha fél éven belül aktuális számodra egy vállalkozás elindítása (legyen a formája akár egyéni vállalkozás, akár betéti társaság, akár korlátolt felelősségű társaság).

A kérdőív vagy március 31-ig lesz aktív, vagy amíg 200-an ki nem töltik. Mivel ez várhatóan elég gyorsan megtörténik, töltsd ki most a kérdőívet, hogy megkapd az 5000 Ft értékű kupont!  Vállalkozásindítás válságban kérdőív


Vállalkozásindítás (kötelező olvasmányok)


Ne kezdj vállalkozásba, míg el nem olvastad megdöbbentő tanulmányunkat!


Szeretnél vállalkozó lenni? Kiváltanád a vállalkozó igazolványod? Bt-t vagy Kft-t indítanál?
Előtte mindenképp olvasd el  "Megdöbbentő tények vállalkozásokról" című tanulmányunkat, ha nem akarod elkövetni azokat a hibákat, melyek miatt a legtöbb vállalkozás nem tudja kihasználni a benne rejlő potenciált, vagy - és ez is gyakran előfordul - csődbe megy.

Ha biztos vagy abban, hogy vállalkozni szeretnél, hamarosan megismerheted a vállalkozás indítás teljes folyamatát, és minden lépésnél hasznos ötletekkel, tippeket és trükkökkel látunk el, hogy vállalkozásod gyorsan és zökkenőmentesen álljon rendelkezésedre!

1. Egyéni vállalkozás


Ha egyéni vállalkozó szeretnél lenni, ezt kell tenned:
Egyéni vállalkozás indításának lépései

Ha egyéni vállalkozó szeretnél lenni, ezt kell tudnod e vállalkozói formáról:
Fontos tudnivalók az egyéni vállalkozásról

Egy lassan aktuálissá váló hír arról, hogy
miként lehetünk egyéni vállalkozók 5 perc alatt!

2. Társas vállalkozás


Amit a Betéti társaságról és alapításáról tudni érdemes
Betéti társaság

Amit a Korlátolt felelősségű társaságról és alapításáról tudni érdemes
Korlátolt felelősségű társaság

3. További fontos témák


A vállalkozás elindítása előtt végig kell gondolni, hogy szeretnénk-e áfa körbe tartozni, vagy alanyi mentességet kérünk az  általános forgalmi adó alól. Az alábbi írás ehhez nyújt segítséget, illetve bemutatja az áfa tárgyi mentességet élvező termékek körét.
ÁFA tárgyi és alanyi mentesség

Sok kérdés merül fel, hogy szükséges-e telephely engedélyt kérni vállalkozásunk tevékenységének megkezdéséhez vagy sem. E témában nyújt eligazítást az alábbi írás:
Telephely engedély (telepengedély) köteles tevékenységekÖtletek, tudnivalók vállalkozásindításhoz


Akár vállalkozást szeretnél indítani, akár a meglévő üzletedet szeretnéd újabb üzletággal kibővíteni, újabb és újabb vállalkozási ötletekre szinte mindig szükség van. Jelen írásunkban 2 lehetőséget szeretnék mutatni.

1) Stresszkezelő tréningek szervezése
E program jelenleg még kidolgozás alatt van, így részletek iránt kérlek érdeklődj e-mailben! (hegyi kukac efke.hu)
Konkrétan e stresszkezelő tréningről, illetve a trénerekről itt találsz részletes információt: http://stresszkezelo-trening.info

2) A másik lehetőség az ötletek széles körű gyűjteményét kínálja. Egész pontosan külföldön már bizonyított és működő üzleti ötletekről lehet náluk olvasni. Ha bármelyik megtetszik akár új vállalkozást is létrehozhatsz, de a jelenlegi vállalkozói tevékenységed is kibővítheted. Részletes információ itt

3) Ha mások sikere rád is inspiráló módon hat, akkor mindenképp érdemes megnézned ezt a videó-interjút! Sikertörténet, de kicsit másként

Forrás: Az alábbi blogbejegyzés érdekes lehet a számodra, ha induló vállalkozásodhoz külső forrást (hitel, pályázat, támogatás) szeretnél bevonni. Az Új Széchenyi Terv - Siker vagy bukás?
Adatkezelési elvek | Kapcsolat | Rólunk | Oldaltérkép