Rólunk


Mit tudunk Neked adni

A legfontosabb dologgal kezdjük a bemutatkozást. Azzal, hogy mit is tudunk nyújtani a számodra!

5 egyre bővülő témájú mini-tréninget:
  • Vállalkozás indítás című minitréning a vállalkozások indításához ad fontos tanácsokat és ismereteket. (később)

  • Kedvezményes Források című minitréning a kezdő- és haladó, mikro- és kisvállalkozások számára elérhető forrásokról (pályázatok, támogatások, hitelek) és ezek eltitkolt veszélyeiről szól.

  • Online Siker című tréning nem csak az interneten való megjelenés különböző formáit mutatja be, de olyan nem ismert trükkökről is lesz szó, amelyek alkalmazása nulla forint extra befektetést igényelnek, mégis azonnal meg tudják növelni vállalkozásod bevételét! (részben már megy)

  • Eredményes vállalkozás című tréningünk vállalkozás eredménytermelő képességének növeléséhez mutat be kipróbált, letesztelt módszereket, amelyekről a vállalkozók 95%-a nem hallott. (később)

  • Agyafúrt Marketing című tréningünk egy teljesen alternatív marketing megközelítést mutat be, amely a kezdő vállalkozók számára kötelező olvasmány, a haladó vállalkozóknak pedig ötlet-gyűjtés miatt különösen ajánlott. (később)
A mini-tréningek értéke egyenként 22 000 Ft + áfa, így egy igazán értékes anyaghoz (110 000 Ft + áfa) juthatsz hozzá most teljesen ingyen, marketing tesztünk keretében.

Az anyagokért külön-külön kell jelentkezni. Miért? Mert így nem kell olyan információkon is "átrágnod" magad, amelyeket vagy ismersz, vagy - úgy érzed - nincs is rá szükséged (ezt a véleményed azonban - javaslom - időről időre vizsgáld fölül, mert sokminden megváltozhat menet közben...).

Az Egyesület finanszírozása

Ki finanszírozza az Egyesületet?
Munkánkért nem kapunk külön pénzt. Vannak azonban olyan partnereink (nem túl sokan) akik fizetnek pártoló tagdíjat, mi pedig cserébe népszerűsítjük a szolgáltatásukat. (Ha téged is érdekel ilyesmi keress bátran: hegyi kukac efke pont hu)

Általános dokumentumok

Általános dokumentmuok (nem túl izgalmas olvasmányok, de hátha lesz aki kíváncsi rá...)
- Alapító okiratunk (pdf)
- Hosszú távú céljaink
2007-es év eredményei
2008-as célkitűzéseink


Általános információk

Egyesületünk hivatalos neve: Fiatal és Kezdő Vállalkozók Egyesülete
Adószám: 18328442-2-02
Bankszámlaszám: 1700 0019 - 1169 3134
Bírósági határozat száma (alapítás): Pk.60.156/2006/4.
Bejegyző bíróság: Baranya Megyei Bíróság
Elérhetőség: 7636 Pécs, Csipke u. 11.
Kapcsolattartó: Hegyi Gábor
E-mail cím: hegyi kukac efke pont hu
Telefonszám (inkább e-mailt írj, csak ha nagyon fontos, akkor telefonálj, mert gyakran nem tudom felvenni a telefont): 20 9464552

Szponzorált linkekAdatkezelési elvek | Kapcsolat | Rólunk | Oldaltérkép