Megdöbbentő tények vállalkozásokról


Megdöbbentő vállalkozások

"Amellett, hogy szórakoztató nagyon tanulságos is." Regisztrálj a lap alján és azonnal elolvashatod!
A tanulmány csak regisztrált olvasóink számára érhető el! A regisztráció ingyenes, nem jár semmiféle kötelezettséggel.

A regisztrációhoz add meg a neved és az e-mail címed a  lap alján, ezt követően azonnal letöltheted az irományt! Az alábbiakban a cikk keletkezésének történetét olvashatod és egy kis kedvcsinálót az anyaghoz.

Mennyire megdöbbent...

A napokban mesélte Zsigmond Laci cimborám, mennyire megdöbbent. (Akik olvassátok e honlapot, legtöbben biztos hallottatok róla, de ha még nem, akkor szinte biztos fogtok, mert szerintem ma Magyarországon ő az egyik legjobb, legtapasztaltabb vállalkozás-fejlesztési szakember).

Mi okozta a megdöbbenését? Jelenleg is folyik a legújabb termékének piaci bevezetése (élelmiszeriparban tevékenykedő vállalkozások számára fontos lehet, nekik katt ide) és mesélte, hogy rengeteg olyan megrendelést kap, amely során azt jelzi az ügyfél, hogy nincs e-mailcíme, nem lehet vele elektronikus csatornán kommunikálni.

Ezt ő teljesen hihetetlen eseménynek élte meg. Nem tudom nektek milyen tapasztalataitok vannak, de az enyémek legalább ennyire lesújtóak.

A mai magyar vállalkozói valóság

Ahhoz, hogy kedves Laci kollégámnak a jövőben ne kelljen meglepődnie a jelenlegi helyzet (itt most a vállalkozók nem-szakmai, hanem vállalkozási ismereteire gondolok) elszomorító voltán, összeállítottam egy cikket, amely kutatási eredményekre támaszkodva mutatja be a mai magyar vállalkozói valóságot.

- Megdöbbentő lesz?
- Igen. Olvassd el!
- Miért?
- Mert tanulhatsz belőle. Meglátod, hogy melyek azok a hibák/helyzetek amelyeket te el akarsz kerülni!

Az újonnan induló vállalkozások harmada nem éri meg az első év végét. Miért? Mert olyan problémáik vannak, illetve úgy állnak hozzá helyzetekhez, ahogy azt az írásban látni fogod.

Sokkal jobb eséllyel indulhatsz

Ha te máshogy állsz ezekhez a helyzetekhez - például azzal, hogy nyitott vagy a tanulásra - akkor te sokkal jobb eséllyel indulsz a hosszabb távú vállalkozói lét felé, mint a legtöbb mai magyar vállalkozó.

Ha azt veszed észre az olvasás során, hogy te is a nagy átlagba tartozol, akkor még épp időben érkezett az írásom, mivel látni fogod, hogy min kell változtatnod!

Megdöbbentő vállalkozások

A tanulmányt azonnal megkapod

A "Megdöbbentő tények vállalkozásokról" című írást az ingyenes hírlevelelünkre való feliratkozás után azonnal megkapod! Ehhez add meg a keresztneved és az e-mail címed, majd nyomd meg a "Kérem a cikket!" gombot. (Ha már korábban feliratkoztál, a  bejelentkezéshez egyszerűen add meg újra a neved és az emailcímed.)

Fontos! Pontosan add meg az e-mail címed, mert Téged védő spam ellenes politikánk miatt, a feliratkozásod meg kell erősítened azzal, hogy egy, az e-mail címedre elküldött levélben található linkre kattintasz.

Keresztnév: *
E-mail cím: *
Törvényi előírások miatt kérnünk kell a lakcímed is, hogy elküldhessük a kért anyagot, illetve a hírleveleket. Címed semmire nem használjuk fel, és nyugodtan dönthetsz úgy, hogy nem adod meg.
Lakcím:
Mi is utáljuk a levélszemetet. Adataid nálunk biztonságban vannak. Azokat bizalmasan, a vonatkozó törvényi előírásoknak megfelelően kezeljük, és harmadik fél részére nem adjuk át. Adatkezelési elveinkről itt olvashatsz.Adatkezelési elvek | Kapcsolat | Rólunk | Oldaltérkép

screen resolution stats