Kedvezményes források mini-tréning

Kedvezményes források hírlevél

Kedvezményes források kezdő vállalkozók és induló vállalkozások részére


A legtöbbször feltett kérdés...

Mindenkitől, aki feliratkozik Egyesületünk hírlevelére megkérdezzük, hogy "mit szeretne kapni tőlünk", mi az amiben segíteni tudnánk neki. Van néhány rendszeresen ismétlődő kérdés, de a legnagyobb sláger mindig is ez volt:
"Forrást keresek vállalkozásom elindításához / bővítéséhez. Van valami jó ötletetek, merre induljak?"

Nagyon fontos és nagyon jó ez a kérdés! Sajnos igencsak mérsékeltek a kisebb vállalkozók előtt álló forrásszerzési lehetőségek. És sajnos nagyon gyakran a bankok által kínált lehetőségek egyszerűen nem mikro- és kisvállalkozások számára lettek kitalálva.

Van azonban egy nagyon komoly veszély a fenti kérdés mögött!

Nem csak a meggondolatlanul felvett hitelek tudják az ember életét és az addig elért eredményeit rombadönteni, de a jó indokkal (!) felvett, viszont rosszul megválasztott jellemzőjű (konstrukciójú) hitelekkel is hasonló eredményt lehet elérni.

Azonban ezek a hibák elkerülhetőek azzal, ha
- felkészül a vállalkozó (leendő vállalkozó) a hitelekkel kapcsolatos tudnivalókból,
- megismeri a hitelekben rejlő veszélyeket,
- megtanulja, hogyan válassza ki a számára legideálisabb hitelt a rendelkezésre állók közül.

Mivel nem igazán találtam olyan - nem csak pénzügyi szakemberek által érthető - anyagot amely a vállalkozóknak, leendő vállalkozóknak szól egyszerű, hétköznapi példákkal és könnyen emészthető szerkezetben, ezért saját magam ültem le és készítettem el ezt az anyagot. (Ma, 2008. október 15-én ez az anyag 60%-ban van készen, terveim szerint a jövp hét végére elkészül.)

Mi a megoldás?

Iratkozz fel a "Kedvezményes források" című hírlevelünkre (amelyet később mini-tréninggé alakítunk), hogy azonnal értesítést kapj, amint...
A következőket kell tenned...

Írd be az alábbi rovatokba keresztneved és email-címed, majd nyomd meg a "Feliratkozom!" gombot! 

Fontos, hogy valós e-mail címet adj meg, mivel a feliratkozásod meg kell erősítened azzal, hogy egy azonnal elküldött e-maiben rákattintassz az ott megadott linkre.

Keresztnév: *
E-mail cím: *
Törvényi előírások miatt kérnünk kell a lakcímed is, hogy elküldhessük a kért anyagot, illetve a hírleveleket. Címed semmire nem használjuk fel, és nyugodtan dönthetsz úgy, hogy nem adod meg.
Lakcím:
Mi is utáljuk a levélszemetet! Adataidat bizalmasan kezeljük és senkinek nem adjuk át! Adatkezelési elveinkről részletesen itt olvashatsz.

Hegyi Gábor
Fiatal és Kezdő Vállalkozók Egyesülete
elnök

Adatkezelési elvek | Kapcsolat | Rólunk | Oldaltérkép